Hardlooptraining Den Haag

Altijd al willen hardlopen? Misschien al loopschoenen en -kleding gekocht? Je hebt het zelfs al een paar maal geprobeerd, maar je wilt het écht,  alleen lukt het je niet? Als jij aan dit profiel voldoet is personal training jouw kans. Hardlopen is immers véél meer dan alleen je hardloopschoenen aandoen, de voordeur sluiten en beginnen met rennen.

 

Er zijn in de regio veel gediplomeerde hardlooptrainers, net als ik. Looptraining kan overal en looptraining kan wetenschap zijn. Mijn sterke kanten liggen echter in het aanvoelen van je grenzen, je motiveren en inspireren. Samen gaan wij trainen en werken aan jouw einddoel. In een aantal weken ga je je looptechniek verbeteren, je loopafstand vergroten en je snelheid verhogen. Je gaat leren wat hardlopen is, je krijgt zelfvertrouwen en je gaat zelfs ervaren dat hardlopen leuk kan zijn! Stap voor stap groeien we naar je einddoel.


Hardlooptrainer

  • Wim van de Coevering
    Hardloop Trainer
    Zelf zeer actief met fitness, krachttraining en hardlopen. Hardlopen heeft mijn passie, in het bijzonder het overdragen van mijn kennis op dit geweldige gebied. Veel ervaring in het overdragen van kennis in groepsverband. Gespecialiseerd in het individueel begeleiden van (beginnende) lopers. Kernwoorden bij mijn methode zijn: motiverend, afwissend, verantwoord, uitdagend, grensverleggend, doelgericht, en maatwerk.

Links