Lifestyle Coach Den Haag

Coaching is essentieel om uw LifeStyle aan te passen. Bewust zijn van en inzicht hebben in uw eigen gedrag is erg belangrijk om uw gedrag te veranderen en dit ook blijvend te laten zijn! Inspiratie en motivatie kan je iemand niet opleggen, dit moet van binnenuit komen. U bent pas echt gemotiveerd als u bewust of onbewust iets heel graag wil.

Toch kunt u iets heel graag willen en dit niet bereiken omdat er ergens nog obstakels of belemmeringen zitten. Met behulp van coaching kunt u zorgen dat u uw belemmeringen en obstakels ontdekt en deze ook gaat veranderen, los laat of afleert, zodat u uw doel wel kunt bereiken. Coaching geeft u inzicht in uzelf, u wordt zich bewust van uw gedrag en hierdoor bent u in staat om te veranderen.

Gedurende een coachingstraject werken we met verschillende methodes en technieken, die ook per persoon anders kunnen zijn. Wel zal er altijd een doel nodig zijn waar we naar toe werken. Aan het einde van het traject zal dit worden geëvalueerd. Gedurende het traject worden er gesprekken gevoerd en opdrachten meegegeven om zelf uit te werken.

Als u leert om bij uzelf te versterken wat u stimuleert en te veranderen wat u belemmert, heeft u de mogelijkheid om u zelf te sturen en te doen wat u echt wilt. Dit heeft u zeker nodig als u uw leefstijl wilt aanpassen. Gezond en fit zijn, goed en energiek voelen, begint in de MIND en hangt samen met de BODY.

Balans
Training
Voeding

Links

Berichten over lifestyle en voeding