Personal Training Den Haag

Een goede conditie, soepele spieren en gewrichten verhogen uw weerstand. Omdat elk individu een eigen geschiedenis en eigen doelstellingen heeft, komt fitnesstraining in alle opzichten tegemoet aan ieders wensen.

 

De doelgroep bestaat uit mensen die behoefte hebben aan professionele begeleiding tijdens hun training. De betrokkenheid van de trainer bij het behalen van de voorafgestelde doelen staat voorop.

 

Bij InMotion Personal Training gaat het zowel om praktische begeleiding tijdens de fitnesstraining als een planning voor de langere termijn. Het is immers effectiever te trainen met realistische doelen die afgestemd zijn op de persoonlijke levenssituatie.

 

De InMotion Personal Trainer weet precies waar de accenten komen te liggen, welke trainingsschema's u dient te hanteren en welke trainingsfrequentie voor u optimaal is. De personal trainer motiveert en helpt u uw doelen op een efficiente en gezonde manier te realiseren. U kunt uw persoonlijke trainingsplan binnen of buiten de sportschool uitvoeren.


Trainingslocatie

Onze trainingen vinden plaats in een moderne sportschool waar u van de nieuwste toestellen en technieken gebruik kunt maken. Maar als u liever thuis wilt trainen is dat geen probleem. Belangrijk is dat u zich in een omgeving bevindt waarin u zich prettig voelt.


Links

Berichten over personal training